Kärltvätt

Håll dina sopkärl och soprum fräscha med Spolsnabben Med Spolsnabbens kärltvättstjänst erbjuder vi en miljövänlig lösning för att rengöra dina sopkärl och soprum. Oavsett om du representerar en bostadsrättsförening, skola, äldreboende eller är en privatperson, har vi rätt lösning för dig.

Just nu till kampanjpris! 210 sek/kärl. Etablering 650 sek.

Kärltvätt körs i samarbete med MEAB. Boka via 018-550 900 eller info@miljoentreprenad.se

Hjul1

Snabbt

Du behöver inte tömma innan.

star

Enkelt

Skonsam tvätt.

Sopkärlstvätt & Soprumstvätt

Om du låter dina sopkärl bli smutsiga för länge, kan det snabbt bli en källa till obehag. Sophanteringen blir otrevlig jobbig att utföra. Om sopkärlen hålls rena, blir avfallssorteringen mer effektiv, vilket leder till lägre kostnader. Med vårt team av erfarna medarbetare kan du vara säker på att dina soprum alltid håller sig fräscha. Vi har verktygen för att effektivt få bort fastgrodd smuts och obehagliga lukter som drar till sig ohyra.

Ingen behöver tömma kärlen innan då maskinen hanterar detta automatiskt. Efter varje tvätt samlar vi upp allt spillvatten och ser till att det behandlas på rätt sätt, i linje med vårt miljöansvar. Välj mellan en engångstvätt och ett återkommande abonnemang, beroende på dina behov.

kärltvätt