Sanering/ Klottersanering

Sanering kan innebära flera olika tjänster. Vi på spolsnabben är proffs på att sanera vattenskador och ta bort klotter.

Fyll i ditt namn och e-postadress eller telefonnummer så hör vi av oss!

Spolsnabben har jour dygnet runt, alla dagar på året. Vid akut hjälp, ring oss på 0771–550 810.

Hjul1

Snabbt

Snabb och skonsam spolning.

star

Enkelt

Vi sköter allt från start till slut.

Sanering av vattenskador

Vattenskador kan uppstå genom yttre påverkan som regn. Eller när vattenledningar och avlopp går sönder eller står och småläcker under en längre tid. Vattenskador kan ofta innebära stora skador på inventarier, inredning samt byggkonstruktion. En vattenskada som inte åtgärdas omgående kan leda till fuktskador och i sin tur problem med inomhusmiljön.

Vi har kunskapen, metoderna och maskinerna för att åtgärda både stora och små problem så snabbt och smidigt som möjligt.

Klottersanering

Klottersanering utförs främst med hjälp av högtrycksspolning med hetvatten, men olika metoder krävs beroende på underlag samt vad man klottrat med för färg. Ibland kan ytan behöva behandlas med kemikalier eller blästras. Vid behöv av kemikalier använder vi alltid medel som är miljögodkända och ofarliga för naturen.

I förebyggande syfte så kan vi hjälpa dig att klotterskydda väggar och fasader. Klotterskyddet ligger som ett skyddande lager och förhindrar att färg och smuts tränger in i materialet. Om det sedan klottras på den skyddade ytan så kan klottret lätt avlägsnas med vanligt vatten.

Spolsnabben och sanering/klottersanering

På Spolsnabben har vi utbildande medarbetare med lång erfarenhet och bred kunskap inom sanering och klottersanering.

Har du frågor om sanering och klottersanering eller annat fastighetsunderhåll? Kontakta oss på Spolsnabben 0771 – 550 810.

Stamspolning-spolbil
See Our Work

Latest Projects