Poolfyllning

När sommaren börjar närma sig är det dags för poolfyllning. Vi på Spolsnabben fyller din pool, ditt spabad eller swimbad med vatten - snabbt, smidigt och enkelt!

Poolfyllning-färskvatten-pool

Poolfyllning görs i samarbete med MEAB. Boka via 018-550 900 eller info@miljoentreprenad.se

Hjul1

Snabbt

Vi levererar poolfyllning till pooler i Uppsala, Knivsta och Norra Stockholm med omnejd.

star

Enkelt

Boka via telefon eller online.

Att bygga pool på sin tomt har blivit allt vanligare och efterfrågan om poolfyllning är stor när sommarmånaderna börjar närma sig. Att fylla poolen själv med trädgårdsslangen är mycket tidskrävande och inte speciellt effektivt. När du bokar en poolfyllning hos oss går det snabbt, smidigt och enkelt. Vi fyller vi allt från stora pooler till små pooler, spabad, swimspa och badtunnor. Vi har tankbilar som rymmer 7-15kvm färskvatten.

poolfyllning-spolsnabben

Att tänka på innan du bokar poolfyllning eller fyllning av spabad

För det ska gå så effektivt och smidigt som möjligt behöver vi veta hur många kvm din pool eller ditt spabad rymmer. Då kan vi beräkna vilken storlek på tank vi ska komma med samt om vi behöver köra flera vändor. Har du ett spabad bör det vara rengjort innan vi fyller det med vatten samt ha nya filter.

Det är även bra att vi får veta hur långt ifrån väg/parkering poolen är så vi kan beräkna hur många meter slang som behövs. Samt om vägen är lättframkomlig.

 

Hur går en poolfyllning till?

Vi kommer till dig med en tankbil och parkerar på en lämplig och säker plats i anslutning till poolen. En slang kopplas på tankens utgångsventil och dras fram till poolkanten. Slangen hängs över poolkanten och poolfyllningen kan starta. Munstycket hålls alltid ovanför vattenytan vid en poolfyllning. Att fylla en standardpool på 10kvm tar ca 30-60min. Behöver vi köra två vändor tar det längre tid.

Spolsnabben och poolfyllning

På Spolsnabben har vi utbildande medarbetare med lång erfarenhet och bred kunskap inom poolfyllning och fyllning av spabad.

Har du frågor om pris på poolfyllning, fyllning av spabad eller badtunnor? Kontakta oss på Spolsnabben 018 – 550 810.

Vad kostar poolfyllning?

Kostnaden för att fylla din pool beräknas utifrån hur mycket kbm vatten poolen eller spabadet rymmer, tidsåtgång samt transportsträcka till och från platsen.
Transportsträckan beräknas från norra Uppsala som start- och slutdestination. Kontakta oss för en offert på poolfyllning.

See Our Work

Latest Projects