Poolfyllning

När sommaren närmar sig är det dags att fylla poolen. Hos Spolsnabben ser vi till att din pool, spabad eller swimbad fylls med vatten på ett snabbt, smidigt och enkelt sätt!

Lita på oss för en professionell poolfyllning så att du kan njuta av sommarens vattenlek utan bekymmer.

fylla pool

Poolfyllning görs i samarbete med MEAB. Boka via 018-550 900 eller info@miljoentreprenad.se

Hjul1

Snabbt

Vi erbjuder pålitlig fyllning av pooler för kunder i Uppsala, Knivsta och Norra Stockholm med omnejd. Vårt dedikerade team ser till att din pool fylls snabbt och effektivt inför sommarsäsongen.

star

Enkelt

Boka via telefon eller online.

Att tänka på innan du bokar vår tankbil

För det ska gå så effektivt och smidigt som möjligt behöver vi veta hur många kvm din pool eller ditt spabad rymmer. Då kan vi beräkna vilken storlek på tank vi ska komma med samt om vi behöver köra flera vändor. Har du ett spabad bör det vara rengjort innan vi fyller det med vatten samt ha nya filter.

Det är även bra att vi får veta hur långt ifrån väg/parkering poolen är så vi kan beräkna hur många meter slang som behövs. Samt om vägen är lättframkomlig.

 

Köpa vatten till pool

Att bygga pool på sin tomt har blivit allt vanligare och efterfrågan om poolfyllning är stor när sommarmånaderna börjar närma sig. Att fylla poolen själv med trädgårdsslangen är mycket tidskrävande och inte speciellt effektivt. När du bokar en poolfyllning hos oss går det snabbt, smidigt och enkelt. Vi fyller vi allt från stora pooler till små pooler, spabad, swimspa och badtunnor. Vi har tankbilar som rymmer 7-15kvm färskvatten.

Fylla pool eller spabad med tankbil

Fördelen med att fylla poolen eller spabadet med en tankbil är effektiviteten och snabbheten i processen. Tankbilen kan leverera stora mängder vatten direkt till platsen, vilket minimerar fyllningstiden avsevärt jämfört med andra metoder. Dessutom eliminerar det behovet av att använda det befintliga vattenförsörjningssystemet, vilket är särskilt användbart för temporära pooler eller evenemang. Tankbilsleveranser ger flexibilitet och bekvämlighet för att säkerställa att din pool eller spabad är redo att användas snabbt och smidigt.

Har du frågor om pris på poolfyllning, fyllning av spabad eller badtunnor? Kontakta oss på Spolsnabben 018 – 550 810.

Frågor och svar om poolfyllning

Kostnaden för att fylla din pool beräknas utifrån hur mycket kbm vatten poolen eller spabadet rymmer, tidsåtgång samt transportsträcka till och från platsen.

En pools vattenkapacitet varierar beroende på poolens storlek och djup. Genomsnittliga poolar kan rymma mellan 10 000 och 30 000 liter vatten, men det kan skilja sig.

Möjligheten att fylla poolen med kommunalt vatten beror på lokala regler. I många områden är det tillåtet, men det är viktigt att kontrollera med lokala myndigheter för att följa riktlinjerna.

Att hälla ut poolvatten på gräsmattan kan vara möjligt, men regler varierar. Det är viktigt att ta hänsyn till använda kemikalier och lokala bestämmelser för att undvika miljöpåverkan.

Vi kommer till dig med en tankbil och parkerar på en lämplig och säker plats i anslutning till poolen. En slang kopplas på tankens utgångsventil och dras fram till poolkanten. Slangen hängs över poolkanten och poolfyllningen kan starta. Munstycket hålls alltid ovanför vattenytan vid en poolfyllning. Att fylla en standardpool på 10kvm tar ca 30-60min. Behöver vi köra två vändor tar det längre tid.

Tiden det tar att fylla en pool beror på dess storlek och vattenflödet. Mindre pooler kan fyllas på några timmar, medan större pooler kan ta upp till ett dygn. Det är viktigt att övervaka fyllningen för att undvika översvämning och använda lämplig utrustning för att påskynda processen om det behövs.

Övriga tjänster

Spolsnabben är din pålitliga partner som strävar efter långvariga relationer och erbjuder en mångsidig tjänsteportfölj. Vi står till tjänst med expertis inom klottersanering, avloppsrensning, torrsugning, relining, stamspolning, oljeavskiljning och mycket mer. Oavsett ditt behov kan du lita på oss för effektiva och pålitliga lösningar.